Hallo kan ik u helpen

Even voorstellen 

Dutch Seafoods uw Horeca visleverancier

Zeevisgroothandel Dutch Seafoods is als zeevisgroothandel al ruim 30 jaar een begrip in IJmuiden. Maar niet alleen in IJmuiden. Ook ver daar buiten. Groothandelaren, retailers en cruiserederijen vanuit heel Europa en de rest van de wereld weten hun weg naar zeevisgroothandel Dutch Seafoods inmiddels te vinden.

Een breed assortiment diepvriesvis

Dat is ook niet zo vreemd wij leveren een breed assortiment vis, schaal- en schelpdieren, garnalen, haring & diepgevroren visproducten. Wij zorgen voor perfecte en gecertificeerde kwaliteitsproducten en uiteraard samen met goede service. Ons motto is dan ook klant is koning! Heeft u een groothandel? Werkt u in de retail?

Zeevisgroothandel Dutch Seafoods uit IJmuiden is uw leverancier voor al u visproducten.

Zeevisgroothandel Dutch Seafoods, groothandel en grootverbruikers en vishandel

Zeevisgroothandel Dutch Seafoods uit IJmuiden levert zijn verse en gevroren vis aan onder andere groothandels. Zodat deze organisaties hun klanten kunnen bedienen met lekkere en goede vis. Ook de retail is bij ons aan het juiste adres

Vakmanschap en kennis

Wij zijn visliefhebbers bij uitstek en kennen de markt als geen ander. We kopen onze visproducten rechtstreeks in op de Nederlandse en Europese visafslagen en importeren vis vanuit de hele wereld bij lokale vissers en visbedrijven. Door onze goede neus voor vis, weten we waar we de beste vis en aanverwante producten kunnen krijgen. En dat tegen scherpe prijzen.

Service en snelheid

Dutch Seafoods staat bekend om zijn vakmanschap, snelheid van leveren en topservice. Onze medewerkers zijn vanuit onze IJmuidense vestiging dag en nacht bezig met de inkoop, verwerking, verpakking en levering van visproducten. Geen wens is ons te gek. We beschikken over een eigen koelvries-wagenpark waardoor we er zeker van zijn dat onze producten in uitstekende staat en op het juiste moment bij u afgeleverd worden. .

Duurzaamheid

Dutch Seafoods waakt voor een gezonde visstand in onze wereldzeeën.

Daarom werken wij met MSC CoC gecertificeerd. De MSC CoC standaard is gekoppeld aan het bedrijf. De certificering beslaat onze gehele visketen. Het garandeert dat onze wild gevangen vis het MSC-keurmerk draagt. MSC staat voor Marine Stewardship Council. MSC is een onafhankelijke organisatie die een internationaal erkend milieukeurmerk en certificeringsprogramma heeft ontwikkeld voor duurzame wildvangstvisserijen.

We kopen alleen gekweekte vis met een ASC-keurmerk in. Vis met het ASC-keurmerk komt uit kwekerijen die aantoonbaar goed omgaan met de natuur.  En ze leven richtlijnen na op het gebied van sociale omstandigheden voor arbeiders en lokale gemeenschappen.

Geïnteresseerd in wat Dutch Seafoods voor u als visleverancier kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of nadere kennismaking.