Visleverancier

      DUTCH SEAFOODS

Zeevisgroothandel aan horeca en groothandel

Dutch Seafoods is een begrip in IJmuiden en omstreken. Sinds 1990 leveren wij alle mogelijke soorten gecertificeerde vis, schaal- en schelpdieren en inktvis aan horeca in IJmuiden en wijde omstreken.

Dutch Seafoods is de Visleverancier aan horeca. Bijvoorbeeld aan restaurants in het horecarijke Noord Hollanden en kustplaatsen. Deze kunnen wij tot onze klantenkring rekenen. Onze klanten kunnen rekenen op een uitgebreid assortiment en superkwaliteit dagverse vis, rechtstreeks van visafslagen en kwekerijen in Nederland en Europa. 

Verse vis, schaal- en schelpdieren uit de Noordzee

Wij kopen onze Noordzeevis dagelijks in op de diverse visafslagen die Europe rijk is. Dutch Seafoods

 is dé visleverancier aan horeca. Horecaklanten kunnen bij ons rekenen op kakelverse platvissoorten zoals zeetong, schol, tarbot en heilbot. Maar ook op de pelagische vissoorten zoals kabeljauw, zeebaars, leng, et cetera. En andere neusjes van de zalm: zeeduivel en zeewolf. Alles wat de Noordzee te bieden heeft, is bij ons te krijgen.

En wat te denken van levende kreeft (ook uit de Oosterschelde), krab, Hollandse garnalen, Zeeuwse mosselen en oesters. Uw gasten zullen smullen van onze lekkernijen uit onze eigen Noordzee.

Buitenlandse en exotische vissoorten

Alle wereldzeeën en andere buitenlandse wateren herbergen fantastisch zeebanket en delicatessen. Wij kunnen nagenoeg alle vissoorten leveren. Van lijn gevangen tonijn en zwaardvis uit de Westelijke Atlantische Oceaan, tot de smaakvolle zonnevis en roodbaars uit het oostelijk deel van de Atlantische oceaan. Uit het Kanaal en de Middellandse Zee halen we zeebrasem, zeebaars en heerlijke schaal- en schelpdieren zoals langoustine, oesters, kreeft, kokkels en coquilles. Daarvoor struinen we vele visafslagen af. Dus ook voor dit soort delicatessen is de visleverancier aan horeca.

Rechtstreeks uit Alaska importeren we de beste wilde zalmsoorten en kweekzalm. Uit Zuidoost-Azië importeren we eersteklas tropische garnalen, zoals black tiger en andere reuzengarnalen.

Vers, diepgevroren, geportioneerd

We leveren topkwaliteit vis, schaal- en schelpdieren zoals u wenst. Dagvers, vacuüm verpakt en geportioneerd met elk gewenst gewicht. Ook diepgevroren vis en zeebanket leveren we in alle mogelijke porties en gewichten. In ons bedrijf verwerken, verpakken en leveren we alle producten op maat. U kunt bij ons terecht voor kleine en grote hoeveelheden, zonder minimale afname! We bezorgen snel en accuraat met onze eigen koelauto’s zodat we er zeker van zijn dat onze producten in optimale staat bij u in de keuken terecht komen.

We denken culinair met u mee

We hebben een eigen culinaire chef in dienst die met u meedenkt over culinaire concepten en visrecepten. We bereiden de vis nog net niet zelf. Heeft u vragen, of wilt u met ons sparren over uw menu? We komen graag bij onze klanten langs. Die adviezen zijn bovendien gratis.

U bestelt bij ons geen vis, maar smaak en kwaliteit. Wij geven u gevraagd en ongevraagd advies. Wij weten bijvoorbeeld exact wanneer welke vis de beste kwaliteit heeft en zullen u in sommige seizoenen bepaalde vissoorten afraden.