Even voorstellen 

Wij zijn een Zeevis groothandel genaamd Dutch Seafoods, wij zijn begonnen op 01-01-1990 en zijn gevestigd te IJmuiden.

Onze activiteiten zijn o.a. het In en exporteren van verse vis, als mede het verwerken van verse vis.

Het verwerken van onze producten doen wij nog op de ouderwetse manier met de hand zodat de kwaliteit van de vis behouden blijft.

Wij kopen onze vis direct op de afslag, verwerken deze en brengen dit dezelfde dag nog naar onze klant. 

Zeevisgroothandel Dutch Seafoods,leverancier voor horeca, groothandel en grootverbruikers

Dutch Seafoods uit IJmuiden levert zijn verse vis en diepvriesvis aan andere groothandels en aan grootverbruikers zoals horeca, bedrijfsrestaurants, ziekenhuizen en zorginstellingen. Zodat deze organisaties hun gasten een lekker en goed visje kunnen voorschotelen. Ook de visdetaillist is bij ons aan het goede adres.

Vakmanschap en kennis

Wij zijn visliefhebbers bij uitstek en kennen de markt als geen ander. We kopen onze visproducten rechtstreeks in op de Nederlandse en Europese visafslagen en importeren vis vanuit de hele wereld bij lokale vissers en visbedrijven. Door onze goede neus voor vis, weten we waar we de beste vis kunnen krijgen. En dat tegen scherpe prijzen.

Service en snelheid Dutch Seafoods staat bekend om zijn vakmanschap, snelheid van leveren en topservice. Onze medewerkers zijn vanuit onze IJmuidense vestiging dag en nacht bezig met de inkoop, verwerking, verpakking en levering van visproducten. Geen wens is ons te gek. We beschikken over een eigen koelvries-wagenpark waardoor we er zeker van zijn dat onze producten in uitstekende staat en op het juiste moment bij u afgeleverd worden.

Een breed assortiment verse- en diepvriesvis

Dat is ook niet zo vreemd wij leveren een breed assortiment verse vis, schaal- en schelpdieren, garnalen, haring, gerookte visproducten en een breed assortiment diepvriesproducten. Wij zorgen voor perfecte en gecertificeerde kwaliteitsproducten en topservice. Werkt u in de horeca? Heeft u een bedrijfsrestaurant? Een ziekenhuis of zorginstelling? Dutch Seafoods uit IJmuiden is uw leverancier voor verse- of diepvriesvis.

Dutch Seafoods Netherlands BV